Petak, 31. Listopad 2008

Potpisan sporazum o suradnji

Kako je kvalitetan pristup internetu i povezanost elektroničkim putem preduvijet svakog poslovnog napretka, potpisivanjem ovog sporazuma oni su i osigurani, kako bi polaznici Veleučilišta u Slavonskom Brodu dobili još kvalitetniju izobrazbu...
U velikoj dvorani za sastanke Holdinga Đuro Đaković u srijedu 11. lipnja privremeni dekan Veleučilišta u Slavonskom Brodu doc. dr. sc. Antun Stoić potpisao je dva značajna ugovora koji će Veleučilištu omogućiti da svojim studentima i građanima omogući stjecanje dodatnih znanja i certifikata iz područja informacijske i komunikacijske tehnologije.
 
  • Ugovor s tvrtkom Microsoft potpisao je i predsjednik Microsofta u Europi Goran Radman, dok je ugovor s CARNET-om (Cisco) potpisao i pomoćnik ravnatelj CARNET-a Branko Radojević, a svečanosti su uz studente nazočili i predstavnici Brodsko-posavske županije, Grada Slavonskog Broda te razvojne agencije Brodsko-posavske županije CTR.U svome obraćanju skupu zamjenica župana Danijela Marušića (koji je morao otići u tijeku potpisivanja) Ružica Vidaković istaknula je kako je to značajan korak za Veleučilište i Brodsko-posavsku županiju, jer želimo ostvariti društvo znanja, a naši mladi zaslužuju samo najbolje.
 
Potpisivanje ovih dvaju ugovora omogućit će Veleučilištu u Slavonskom Brodu da već od jeseni svojim studentima kao izborne predmete ponudi čitav niz novih programa za koje će uz diplomu dobiti i posebne certifikate posebno dobro prihvaćene na tržištu rada. Tečajeve će moći pratiti i drugi građani, a uz nova znanja to je nešto što će im otvoriti vrata u gospodarstvu.