Utorak, 28. Rujan 2021

Regionalno natjecanje za osnovne i srednje škole s područja Brodsko- posavske županije i Tuzlanskog kantona

interegg

 

U cilju promocije energetske učinkovitosti te uštede energije i vode u javnim objektima, u sklopu projekta „Pametne škole 2 „ organiziramo regionalno natjecanje za osnovne i srednje škole s područja Brodsko- posavske županije i Tuzlanskog kantona.

Ako u vašoj školi možete izmjeriti:

  • potrošnju električne energije (posjedujete individualni uređaj/e za mjerenje potrošnje električne energije - brojilo); i/ ili
  • potrošnju vode (posjedujete individualni uređaj/e za mjerenje potrošnje vode - vodomjer); i/ ili
  • potrošnju toplinske energije (posjedujete individualni uređaj za mjerenje potrošnje toplinske energije – kalorimetar ili mjerilo potrošnje plina)

prijavite se na regionalno natjecanje škola „Navike promijeni - školu opremi“ i osvojite vrijedne nagrade za svoju školu.


Nakon završetka četveromjesečnog natjecanja, koje će se održati u periodu 1.12.2021. – 31.3.2022. godine, proglasit ćemo dvije škole pobjednice - jednu u Tuzlanskom kantonu (BiH), a drugu u Brodsko-posavskoj županiji (RH).

Vaše prijave očekujemo do 2. studenog 2021. godine!

 

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili su vam tijekom prijavljivanja na natjecanje potrebna dodatna pojašnjenja ili informacije, možete se obratiti na sljedeće adrese:

  • za sudionike natjecanja iz Hrvatske: Lidija Prusina (kontakt osoba), Brodsko-posavska županija (BPŽ), e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Tel: (+385 35) 216 112;
  • za sudionike natjecanja iz Bosne i Hercegovine: Adi Tanović (kontakt osoba), Centar za razvoj i podršku (CRP), e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Tel: (+387 35) 255-217 ili 248-340.