Petak, 12. Studeni 2021

Javna rasprava o utjecaju na okoliš Regionalnog centra za gospodarenje otpadom „Šagulje“

Slika1

Regionalni centar za gospodarenje otpadom „Šagulje“

 

Studija o utjecaju na okoliš Regionalnog centra za gospodarenje otpadom „Šagulje“ na području Općine Dragalić i Grada Nove Gradiške u Brodsko-posavskoj  županiji, upućuje se na javnu raspravu i javni uvid od 19. studenog do 20. prosinca 2021.,  u službenim prostorijama Općine Dragalić i Grada Nove Gradiške.  S danom početka Javne rasprave, cjelovita Studija će biti dostupna i na mrežnim stranicama Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja i Brodsko-posavske županije.  Nositelj zahvata je Regionalni centar za gospodarenje otpadom Šagulje d.o.o., Trg pobjede 26a, Slavonski Brod. 

Javno izlaganje  s nazočnim predstavnicima nositelja zahvata i ovlaštenika, na  kojem će  se raspravljati  i  neposredno odgovarati  na postavljena pitanja  nazočne  zainteresirane  javnosti, održat  će  se u utorak,  7. prosinca 2021. s početkom u 11,00 sati u Velikoj vijećnici Grada Nove Gradiške, Trg kralja Tomislava 1, Nova Gradiška.

Vezano za trenutnu epidemiju COVID-19 virusa u Republici Hrvatskoj, provedba javnog uvida i javnog izlaganja će se provoditi sukladno važećim epidemiološkim preporukama.

Obavijest o Javnoj raspravi, kao i sve prateće dokumente možete preuzeti na poveznici