Petra Krešimira IV br. 1, 35000 Slavonski Brod  Tel: 035/216-111 OIB: 27400987949

Utorak, 21. Svi 2024

Obavijest zainteresiranim gospodarskim subjektima o provođenju postupka istraživanja tržišta „Izrada županijskih socijalnih planova" u sklopu Europskog socijalnog fonda plus

Poštovani,

Brodsko-posavska županija namjerava pokrenuti postupak javne nabave usluga koji se odnosi na Izrada županijskih socijalnih planova.

Prije provođenja predmetnog postupka javne nabave provodimo istraživanje tržišta temeljem članka 198. stavka 1. Zakona o javnoj nabavi.

S tim u vezi navodimo kako Predmet nabave obuhvaća prikupljanje podataka i procjena dostupnosti socijalnih usluga i procjena kapaciteta pružatelja socijalnih usluga u skladu s Pravilnikom o jedinstvenoj metodologiji za procjenu potreba („Narodne novine“ br. 90/2023) kako slijedi:

  • Prikupljanje statističkih podataka za procjenu socijalnih rizika u populaciji i procjena broja građana u riziku
  • prikupljanje podataka o postojećem broju korisnika socijalnih usluga anketiranjem pružatelja socijalnih usluga i područnog ureda Hrvatskog zavoda za socijalni rad s procjenom potreba za socijalnim uslugama, vrstama socijalnih usluga  i kapacitetima za pojedinu socijalnu uslugu
  • Usluga obrade i analize podataka
  • Uslugu procjene kapaciteta  potreba
  • Uslugu edukacije za socijalno planiranje
  • Usluga stručne podrške  u procesu razvoja županijskog socijalnog plana
  • Stručna pomoć pri definiranju ciljeva, mjera i aktivnosti u pružanju socijalnih usluga.

Obzirom svemu navedenom, pozivamo zainteresirane gospodarske subjekte da dostave neobvezujuće, informativne ponude koje će sadržavati odgovore i informacije na sljedeća pitanja:

  1. Koliko okvirno iznosi rok Izrade županijskog socijalnog plana?
  2. Koliko iznosi cijena bez PDV-a za traženu uslugu?

Molimo zainteresirane gospodarske subjekte da dostave svoje ponude u roku od 10 dana od dana objave ove obavijesti na web stranici Brodsko-posavske županije na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..