Petra Krešimira IV br. 1, 35000 Slavonski Brod  Tel: 035/216-111 OIB: 27400987949

Četvrtak, 17. Studeni 2022

Redovni studenti s prebivalištem na području Brodsko-posavske županije koji su ostvarili pravo na sufinanciranje troškova javnog prijevoza vlakom

Brodsko-posavska županija objavila je Javni poziv za iskaz interesa za sufinanciranje troškova javnog prijevoza željeznicom redovnih studenata s prebivalištem na području Brodsko-posavske županije, a u okviru realizacije Pilot projekta povoljnijeg prijevoza redovnih studenata.

Prijevoz obuhvaća neograničena svakodnevna putovanja vlakom od mjesta stanovanja do mjesta studiranja i povremena putovanja, ako što su jednodnevni izleti, odlasci liječniku, odlasci na ljetovanje i druga putovanja, isključivo u 2. razredu redovnih vlakova na području Republike Hrvatske.

Putničke blagajne prijevoznika ispostavljat će studentske pojedinačne karte na osnovu važeće pametne kartice s potrebnim profilom koju studenti kupuju o svome trošku temeljem potvrde/popisa koje im dostavi Brodsko-posavska županija. Prijevozne karte ispostavljaju isključivo putničke blagajne kolodvora Slavonski Brod, Nova Gradiška, Nova Kapela/Batrina, Okučani, Strizivojna /Vrpolje, Požega, Osijek, Split, Rijeka, Karlovac, Varaždin i Zagreb GK.

Redovnim studentima koji su ostvarili pravo na sufinanciranje troškova javnog prijevoza vlakom dostavit će se potvrde na adresu prebivališta.

Odluku i popis studenata koji ostvaruju pravo na sufinanciranje možete preuzeti na poveznici